USLUGE


PARKETI

Klasični, lamelni i mozaik. Postavljenje, hoblovanje, uljenje, bajcovanje, gelovanje, poliranje i lakiranje.

Iz našeg asortimana možete odabrati bukov, hrastov, bagremov, ili jasenov parket u svim standardnim dimenzijama. Način ugradnje (šaru) bira sam klijent. Zavisno od Vaše želje ugradjujemo običnu (L), ili cokla lajsnu. Radimo sa najkvalitetnijim poliuretanskim i ekološkim lakovima, a stepen sjaja i nijansu bira klijent.LAMINAT

Laminat je materijal koji je najvećim delom izrađen od drveta - Tarkett laminat u svom sastavu ima 80% drveta koje se nalazi u središnjem sloju, dok se na površini laminata nalazi dekorativni sloj štampanog papira, što u velikoj meri uslovljava njegov kvalitet i izgled.

Kada je reč o dizajnu prostorija, laminatni podovi nude mnogo mogućnosti. Gornji sloj laminatnog poda izrađen od dekorativnog papira, nudi neograničene mogućnosti štampe - dezena pločica, kamena, parketa, grafičkih dezena...TARKET

Tarkett iza sebe ima preko 130 godina stručnog iskustva, što je primetno u dizajnu svake pojedinačne parket daske. Tarkett parketi su izuzetno trajni i dolaze sa garancijom do 30 godina.

Napravljeni su od višeslojnog tvrdog drveta i odmah spremni za ugradnju.DEKORATIVNI ITISONI

Itisoni za kuću i stan su, po pravilu, naglašeno komforni, topli i udobni, imaju odlična izolatorna svojstava, pored toga, ne kližu se i veoma su meki.

Na sve ove izazove kao odgovarajući izbor pokazali su se itisoni. Kod uređenja poslovnih prostora poseban izazov predstavlja kako ih urediti tako da budu prijatni za boravak i rad većeg broja ljudi, da istovremeno predstave kompaniju na najbolji mogući način, da budu jednostavni za održavanje i higijenski bezbedni, i da budu dugotrajni tako da mogu izdržati frekventno korišćenje bez vidljivih tragova.PODNE IZOLACIJE

IZOLACIJA PODA – POSTAVKA: je tema o kojoj se često govori u kontekstu isplativosti u odnosu na uštedu koju će krajnji rezultat doneti.

To su u velikoj meri izazvale tvrdnje učesnika pojedinih forum diskusija da, ako nemate namere da uvodite sistem podnog grejanja, samo postavljanje podne izolacije gotovo da nema efekta jer će ušteda ostvarena na ovaj način biti minimalna.PRODAJA PARKETA

Parket je bio i ostao prvi izbor svih onih koji vole osećaj trajnosti

Masivni parketi i podovi od HRASTA, JASENA i BUKVE. LAMINAT. TARKETT. Odmah dostupni podovi. Prateći materijal. Stručna pomoć prilikom izbora.


 • Ivana Komazec Marković
  Stari parketi su zahvalni za hoblovanje jer su uglavnom napravljeni od punog drveta te se mogu hoblovati više puta. U slučaju novih parketa, broj mogućih hoblovanja zavisi od debljine gornjeg sloja furnira.
  Ivana Komazec Marković
 • Dalibor Marković
  Hoblovanje je proces u kojem se pomoću specijalnih mašina (parket hoblerica) skida površinski sloj drveta, odnosno oko 2 mm gornjeg sloja parketa.
  Dalibor Marković
 • Blagoje Djordjević
  Hoblovanjem poda i zamenom lajsni, stari parket može dobiti potpuno novi izgled. Pogledajte kako se to radi i koliko sve to zajedno košta.
  Blagoje Djordjević